• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

tampilan video led fleksibel modul layar melengkung

tampilan video led fleksibel modul layar melengkung

Katrangan singkat:

1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Apa modul lunak LED?

Apa modul lunak LED?Dibandhingake karo tampilan LED conventional, modul alus LED digawe saka Papan PCB hard Papan lan topeng Nihan hard digunakake ing tampilan LED conventional, lan wis ora keluwesan.Nalika nemoni kabutuhan radian lan mlengkung, kudu digawe kanthi proses khusus kayata chamfering, nanging biaya nggunakake proses khusus bakal saya tambah akeh, lan kerajinan kasebut ora apik banget.

Riset lan pangembangan modul alus LED trep kanggo ngatasi masalah ing ndhuwur.Modul alus LED uga disebut layar fleksibel LED, layar alus LED, modul kasebut nduweni kelembutan lan bisa dilipat lan ditekuk.Prinsip tampilan modul alus LED lan tampilan LED konvensional padha, bedane yaiku modul layar fleksibel nduweni kelembutan lan bisa ditampilake lan dilipat.

Ngendi modul alus LED umume digunakake?

1. Layar mlengkung

Yen tampilan LED karo busur utama ora angel banget, iku luwih apik kanggo nindakake.Anggere struktur baja digawe menyang busur, bisa diinstal karo modul tampilan LED conventional.Nanging, yen busur utama luwih gedhe, utawa busur njaba apik, iku ora bisa rampung karo modul tampilan conventional, lan iku paling apik kanggo nggunakake modul alus LED.

2. Layar silinder

Ana akeh pilar bentuke silinder ing lobi hotel, kamar konferensi, bar, etc. Umumé, tampilan LED dipasang ing pilar kanggo muter sawetara video kanggo nambah bahan lan atmosfer hotel.Iku banget troublesome lan rumit kanggo nggawe layar conventional, nanging banget prasaja nggunakake modul alus LED.

3. Wujud khusus kayata ombak, pita, lsp.

Desain bentuk khusus kayata pita bergelombang uga asring ditemoni.Nggunakake modul alus luwih bisa nuduhake efek pita wavy, lan instalasi luwih trep.

 

proyek

paramèter

Tetembungane

PARAMETER DASAR

pitch piksel 2,5 mm  
struktur piksel 1R1G1B  
Kapadhetan piksel 160000/m2  
Resolusi modul 128 (W)* 64 (H)  
Ukuran modul 320mm * 160mm _  

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe  
padhange imbangan putih ≥700 cd/㎡  
suhu werna 3200K-9300K luwes  
Sudut pandang horisontal ≥ 140°  
sudut pandang vertikal ≥ 120°  
Jarak sing katon ≥3 meter  
Keseragaman padhang ≥97%  
Kontras ≥3000:1  

KINERJA PENGOLAHAN

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3  
grayscale 65536  
kontrol jarak Kabel jaringan: 100 meter, serat optik: 10 kilometer  
mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur  
pigura tingkat ≥ 60HZ  
refresh rate ≥ 1920 Hz _  
cara kanggo ngontrol Sinkronisasi  
Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless  

KINERJA OPERASI

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam  
Urip khas 50.000 jam  
Kelas perlindungan IP20  
kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃  
Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi  
Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃  

PARAMETER ELEKTRIK

Tegangan operasi DC 4.2-5V  
Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz  
konsumsi daya maksimum 650W / ㎡  
konsumsi daya rata-rata 260W / ㎡  

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita