• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Led Tampilan Lantai LED Tampilan Tari Lantai Layar LED

Led Tampilan Lantai LED Tampilan Tari Lantai Layar LED

Katrangan singkat:

1. Kasus ngisor, tameng pasuryan, kabel daya lan garis sinyal modul layar jubin lantai LED dirancang khusus lan dilengkapi bahan anti banyu lan tahan lembab.Iki digawe saka bahan mentah kanthi koefisien penyerapan kelembapan sing kurang.Ing ngarep lan mburi awak bisa tekan tingkat anti banyu IP 65.

2. Topeng layar kothak lantai interaktif cerdas LED digawe saka bahan PC sing diimpor, sing nduweni resistensi nyandhang dhuwur lan keluwesan, uga tahan suhu dhuwur lan kurang apik.Lan dirancang miturut prinsip mekanik, kanthi fungsi anti-skid lan beban sing apik.

3. Instalasi mopping lantai, instalasi rel pandhuan, instalasi rangka baja, instalasi lemah lan instalasi dipasang, cocok kanggo macem-macem kesempatan,

4. Desain induksi cerdas kanggo nggawe pemandangan pengalaman immersive.Ora perlu piranti interaktif eksternal, instalasi gampang (FDQunique)


Detail Produk

Tag produk

Pitch:.Ing njero ruangan P2.97 P3.91 P4.81

Ukuran modul: 250x250mm

Njaba P3.91 P4.81

Ukuran kothak: 500 * 500 500 * 1000

1 (1)

Spesifikasi Produk

P 2.97 Tabel parameter layar kothak lantai njero ruangan

nomer seri

jeneng

proyek

Indikator teknis

1

tabung LED

Bentuk manik lampu SMD 1516

2

komposisi piksel

Tatanan vertikal

3

Spasi tabung piksel 2,976 mm _

4

komposisi piksel 1R1G1B

5

komposisi werna dhasar Abang, ijo, biru telung werna utama

6

Kapadhetan fisik 112896 poin/㎡

7

modul

Ukuran kothak

Ukuran modul 2 5 0×2 5 0X15 dhuwur mm (dawa X jembaré X kekandelan)

8

Resolusi modul 84 jembaré × 84 dhuwur (titik)

9

Ukuran kothak Pemasangan kaki kotak besi 1000x500mm

10

titik runaway ≤4/100000

11

Unit modul jahitan Ukuran celah antarane piring unit padha, lan ≤1 mm

12

jarak paling apik 7-20m

13

perspektif Horisontal 120°, Vertikal 120°

14

Kekasaran lumahing Kesalahan maksimal ≤ 1 mm

15

Warna tinta permukaan layar werna tinta konsisten

16

keseragaman Padhang modul seragam

17

Gunakake lingkungan

suhu sekitar -20°~50°

18

Kelembapan relatif 25°~95°

19

sumber daya

Tegangan Input (AC) 220V, ± 10%

20

Arus bocor bumi <3 Mbak

rong puluh siji

frekuensi input 50/60HZ

rong puluh loro

daya rata-rata 3 5 0W/㎡

telulikur

daya puncak 800W/㎡

25

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi karo VGA komputer (sinkronisasi monitor)

26

Sistem Kontrol kertu grafis DVI + kertu kontrol werna lengkap + transmisi serat optik

27

Input Komputer lan peripheral liyane, VGA, HDMI, DVI, lsp.

29

refresh rate 1920hz

30

Grayscale / Werna Tingkat 8192

31

Padhange layar wutuh 18 00cd/㎡

32

urip layanan Luwih saka 100.000 jam

33

Tampilan isi Video DVD, VCD, TV, gambar, teks, animasi, lan liya-liyane.

34

Wektu kerja tanpa masalah terus-terusan ≥10000 jam

35

 

antarmuka Antarmuka jaringan Ethermer standar (Gigabit)

36

  Media komunikasi, kontrol jarak Serat multimode < 500m, transmisi serat mode tunggal < 30km, Kabel Kategori 5 < 100m

37

  teknologi pangayoman Anti banyu, Kelembapan-bukti, bledug-bukti, anti-karat, anti-statis, kilat-bukti, karo over-saiki/short-circuit, liwat-voltase, ing-voltase pangayoman fungsi ing wektu sing padha

Kepiye carane nambah padhange layar gedhe LED ruangan?

1. Ngapikake kontras layar gedhe LED

Kontras minangka salah sawijining faktor utama sing mengaruhi efek visual.Umumé, kontras sing luwih dhuwur, gambar sing luwih jelas lan luwih cetha, lan warna sing luwih cerah lan luwih cerah.Kontras dhuwur banget mbiyantu kanggo kejelasan gambar, kinerja detail, lan kinerja skala abu-abu.

Kapindho, nambah tingkat abu-abu saka layar gedhe LED

Tingkat werna abu-abu ing layar gedhe LED nuduhake tingkat padhange sing bisa dibedakake saka sing paling peteng nganti sing paling padhang ing padhang siji warna utama.Sing luwih dhuwur tingkat abu-abu saka layar gedhe LED, sing luwih sugih werna lan padhang werna;Warna tunggal, owah-owahan prasaja.Peningkatan tingkat abu-abu bisa ningkatake ambane warna, saengga tingkat tampilan warna gambar mundhak kanthi geometris.Saiki akeh manufaktur layar gedhe LED bisa entuk tingkat abu-abu saka layar tampilan kanggo 14bit ~ 16bit, supaya tingkat gambar bisa mbedakake rincian lan efek tampilan luwih alus, urip lan warni.

3. Ngurangi dot Jarak saka LED layar gedhe

Ngurangi dot pitch ing layar gedhe LED bisa ningkatake kajelasan layar tampilan, amarga sing luwih cilik dot pitch, sing luwih dhuwur Kapadhetan piksel saben unit area layar gedhe LED, rincian liyane sing bisa ditampilake, lan tampilan layar sing luwih alus lan urip..

Papat, kombinasi layar gedhe LED lan prosesor video

Prosesor video LED bisa nggunakake algoritma canggih kanggo ngowahi sinyal kanthi kualitas gambar sing kurang apik, nindakake seri pangolahan kayata de-interlacing, ngasah pinggiran, ganti rugi gerakan, lan sapiturute, kanggo nambah rincian tampilan gambar lan nambah kualitas tampilan gambar.Algoritma pangolahan skala gambar prosesor video digunakake kanggo mesthekake yen sawise gambar video digedhekake, tingkat kajelasan lan werna abu-abu gambar dijaga nganti paling gedhe;Kajaba iku, prosesor video uga kudu duwe opsi imbuhan gambar sugih lan efek imbuhan.Padhang, kontras, lan skala abu-abu diproses kanggo mesthekake yen layar LED gedhe ngasilake gambar sing alus lan cetha.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita