• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Layar Tampilan LED Ing njero ruangan Cilik Pitch Dhuwur

Layar Tampilan LED Ing njero ruangan Cilik Pitch Dhuwur

Katrangan singkat:

Apa modul lunak LED?Dibandhingake karo tampilan LED conventional, alus-layar optoelektronik LED modul alus digawe saka Papan PCB hard-Papan lan topeng hard-Nihan digunakake ing tampilan LED conventional, lan wis ora keluwesan.Nalika nemoni kabutuhan radian lan mlengkung, kudu digawe kanthi proses khusus kayata chamfering, nanging biaya nggunakake proses khusus bakal saya tambah akeh, lan kerajinan kasebut ora apik banget.

Modul LED minangka produk dekorasi lampu sing kasusun saka dioda pemancar cahya LED sing diselehake miturut aturan tartamtu lan banjur dikemas, ditambah sawetara perawatan lan sistem kontrol anti banyu.modul LED digunakake digunakake ing produk LED, lan ana uga beda gedhe ing struktur lan elektronik.Sing prasaja yaiku nggunakake papan sirkuit lan cangkang kanthi LED dadi modul LED, lan nambah sawetara kontrol menyang kompleks, sumber saiki sing tetep lan perawatan boros panas sing gegandhengan nggawe urip LED lan intensitas cahya sing luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

1. Efektif nyuda tingkat cahya mati lan njamin stabilitas layar.

Miturut standar industri, tingkat cahya mati saka tampilan LED tradisional minangka dhuwur minangka 1 ing 10.000, nanging tampilan LED cilik-pitch ora bisa kanggo sementara.Ora bisa nonton.Mulane, proporsi lampu mati ing tampilan LED cilik kudu dikontrol ing 1/100,000 utawa malah 1/10,000,000 kanggo nyukupi kabutuhan panggunaan jangka panjang.Yen ora, yen akeh lampu mati katon ing sawetara wektu, pangguna ora bisa nampa.

2. Entuk padhange kurang lan grayscale dhuwur.

Akeh wong sing ngerti manawa sensor manungsa duwe syarat sing beda kanggo padhange saka cahya ruangan, mbutuhake tingkat refresh sing luwih dhuwur lan syarat hemat energi, dene lampu njero ruangan kudu nyuda padhange.Eksperimen nuduhake yen saka sudut pandang sensor mata manungsa, LED (sumber cahya aktif) 2 kaping luwih padhang tinimbang sumber cahya pasif.Minangka data tartamtu, padhange paling apik saka tampilan LED pitch cilik sing mlebu ing kamar yaiku 200-400cd / m2.Nanging, kelangan skala abu-abu sing disebabake nyuda padhang uga mbutuhake tambahan teknis.

3. Dual serep sumber daya sistem.

Sembarang klompok modul tampilan LED pitch cilik bisa didandani saka ngarep, nggawe ndandani luwih cepet lan luwih trep;kacepetan Diposaken luwih saka 5 kaping luwih cepet saka produk tradisional, operasi stabil, tingkat Gagal bisa rembugan, lan sumber daya lan sinyal sing pindho digawe kanggo mesthekake long-term operasi stabil.Dhukungan 7 * 24 jam kerja terus-terusan.

4. Dhukungan akses sistem lan tampilan lan kontrol sinyal multi-sinyal lan Komplek.

Dibandhingake karo tampilan ruangan, sinyal tampilan LED cilik nduweni karakteristik akses multi-sinyal lan akses sinyal kompleks, kayata konferensi video multi-lokasi, sing mbutuhake sinyal akses remot, sinyal akses lokal, lan akses multi-wong.Eksperimen wis mbuktekake yen mung nganggo skema layar pamisah kanggo entuk akses multi-sinyal bakal nyuda standar sinyal.Cara ngatasi masalah akses saka macem-macem sinyal lan sinyal Komplek mbutuhake technical support tampilan LED cilik-pitch.

5. Entuk jahitan sing rapi lan koreksi kanthi cepet.

Kauntungan paling gedhe saka tampilan LED pitch cilik ora mulus, nanging syarat kanggo splicing luwih dhuwur.Kanggo kristal cair, anggere splicing seragam, ora ana masalah, lan jahitan ora ketok.Nanging tampilan LED cilik ora bisa nindakake iki.Yen modul diperes banget, garis padhang bakal katon, lan sawise modul ninggalake, garis peteng bakal katon.Mulane, angel golek splicing sing cocog.Mulane, perlu menehi jaminan tartamtu kanggo teknologi pangolahan, teknologi kalibrasi, lan efisiensi awak kothak lan kombinasi sing apik.

proyek

paramèter

Tetembungane

PARAMETER DASAR

pitch piksel 2 mm  
struktur piksel 1R1G1B  
Kapadhetan piksel 25 0000/m2  
Resolusi modul 160 (W)* 80 (H)  
Ukuran modul 320mm * 160mm _  

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe  
padhange imbangan putih ≥700 cd/㎡  
suhu werna 3200K-9300K luwes  
Sudut pandang horisontal ≥ 140°  
sudut pandang vertikal ≥ 120°  
Jarak sing katon ≥3 meter  
Keseragaman padhang ≥97%  
Kontras ≥3000:1  

KINERJA PENGOLAHAN

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3  
grayscale 65536  
kontrol jarak Kabel jaringan: 100 meter, serat optik: 10 kilometer  
mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur  
pigura tingkat ≥ 60HZ  
refresh rate ≥ 1920 Hz  
cara kanggo ngontrol Sinkronisasi  
Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless  

Gawe

nggunakake

ginseng

nomer

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam  
Urip khas 50.000 jam  
Kelas perlindungan IP20  
kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃  
Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi  
Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃  

Listrik

gas

ginseng

nomer

Tegangan operasi DC 4.2-5V  
Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz  
konsumsi daya maksimum 650W / ㎡  
konsumsi daya rata-rata 260W / ㎡  

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita