• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Layar LED Post Led Tampilan Layar Kanggo Iklan

Layar LED Post Led Tampilan Layar Kanggo Iklan

Katrangan singkat:

Kothak layar kutub lampu LED nganggo desain bentuk sing unik, desain tampilan sing sederhana lan elegan, lan bentuke novel lan apik.Ing wektu sing padha, layar kutub lampu LED dipasang kanthi modul standar, lan permukaan lampu diisi lem lan anti banyu, sing bisa digunakake kanggo lingkungan ruangan.Tingkat proteksi tekan IP65, sing bisa tahan banyu, tahan bledug, bledosan, lan liya-liyane. Wiwit layar kutub lampu dipasang ing kutub lampu cerdas, supaya bisa nggampangake instalasi kutub lampu cerdas, struktur instalasi khusus dirancang. , proses instalasi prasaja lan cepet, lan pangopènan trep.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Kothak layar kutub lampu LED nganggo desain bentuk sing unik, desain tampilan sing sederhana lan elegan, lan bentuke novel lan apik.Ing wektu sing padha, layar kutub lampu LED dipasang kanthi modul standar, lan permukaan lampu diisi lem lan anti banyu, sing bisa digunakake kanggo lingkungan ruangan.Tingkat proteksi tekan IP65, sing bisa tahan banyu, tahan bledug, bledosan, lan liya-liyane. Wiwit layar kutub lampu dipasang ing kutub lampu cerdas, supaya bisa nggampangake instalasi kutub lampu cerdas, struktur instalasi khusus dirancang. , proses instalasi prasaja lan cepet, lan pangopènan trep.

Suntingan program sing kuat lan fungsi bebarengan tugas: bisa nyukupi macem-macem aplikasi teknik proyek lan kabutuhan industri sing beda
Manajemen sing trep: manajemen kluster, ndhukung pengelompokan multi-level terminal lan pangguna, lan ndhukung setelan ijin multi-level kanggo pangguna;
Gampang kanggo nggedhekake: Desain modular, gampang kanggo nggedhekake fungsi piranti lunak;hardware ndhukung penyebaran nyebar, server expansion bisa nyiyapake nalika server dimuat;server expansion bisa ndhukung 2000 sambungan terminal online ing wektu sing padha, lan ndhukung nginggilaken latar mburi sistem;
Multiple metode jaringan: ndhukung kabel, nirkabel (WiFi, 3G, 4G) lan cara jaringan liyane;
Kinerja keamanan: enkripsi 16-bit + verifikasi email + manajemen otoritas telung tingkat, tugas sing ora diaudit ora bakal dirilis;
Rilis informasi wektu nyata: rilis informasi darurat langsung;generasi otomatis muter log;
Tampilan layar pamisah konten: siji layar bisa muter teks, video lan gambar bebarengan;
Fungsi pangiriman titik tetep: puter maneh titik tetep, konten sing beda bisa diputer ing layar sing padha, lan konten sing padha bisa diputer ing layar sing beda;
Setelan fungsi dhasar: pangaturan latar mburi padhange layar, volume audio, upgrade siji-tombol versi piranti lunak, etc.

proyek

paramèter

Tetembungane

 

PARAMETER DASAR

pitch piksel 4 mm

 

struktur piksel 1R1G1B

 

Kapadhetan piksel 62500/m2

 

Resolusi modul 80 (W)* 40 (H)

 

Ukuran modul 320mm * 160mm _

 

 

 

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe

 

padhange imbangan putih ≥ 50 00cd/㎡

 

suhu werna 3200K-9300K luwes

 

Sudut pandang horisontal ≥ 120°

 

sudut pandang vertikal ≥ 120°

 

Jarak sing katon ≥8 meter

 

Keseragaman padhang ≥97%

 

Kontras ≥3000:1

 

 

 

PARAMETER PROSES

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3

 

grayscale 16 bit

 

kontrol jarak Kabel Ethernet Gigabit: 100 meter, Serat optik: 10 kilometer

 

mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur

 

pigura tingkat ≥ 60HZ

 

refresh rate ≥ 1920 Hz

 

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi

 

Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless

 

 

PARAMETER OPERASI

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam

 

Urip khas 50.000 jam

 

Kelas perlindungan Ngarep IP65, mburi IP43

 

kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃

 

Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi

 

Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃

 

 

PARAMETER ELEKTRIK

Tegangan operasi DC 5V

 

Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz

 

konsumsi daya maksimum 890W / ㎡

 

konsumsi daya rata-rata 350W / ㎡

 

 

1 (2)
1 (3)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (10)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita