• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

LED Stage Brick cahya DJ Show Club Lampu Dancing

LED Stage Brick cahya DJ Show Club Lampu Dancing

Katrangan singkat:

1. Kasus ngisor, tameng pasuryan, kabel daya lan garis sinyal modul layar jubin lantai LED dirancang khusus lan dilengkapi bahan anti banyu lan tahan lembab.Iki digawe saka bahan mentah kanthi koefisien penyerapan kelembapan sing kurang.Ing ngarep lan mburi awak bisa tekan tingkat anti banyu IP 65.

2. Topeng layar kothak lantai interaktif cerdas LED digawe saka bahan PC sing diimpor, sing nduweni resistensi nyandhang dhuwur lan keluwesan, uga tahan suhu dhuwur lan kurang apik.Lan dirancang miturut prinsip mekanik, kanthi fungsi anti-skid lan beban sing apik.

3. Instalasi mopping lantai, instalasi rel pandhuan, instalasi rangka baja, instalasi lemah lan instalasi dipasang, cocok kanggo macem-macem kesempatan,

4. Desain induksi cerdas kanggo nggawe pemandangan pengalaman immersive.Ora perlu piranti interaktif eksternal, instalasi gampang (FDQunique)


Detail Produk

Tag produk

Pitch:.Ing njero ruangan P2.97 P3.91 P4.81

Ukuran modul: 250x250mm

Njaba P3.91 P4.81

Ukuran kothak: 500 * 500 500 * 1000

1 (1)

Spesifikasi Produk

Minangka jinis anyar saka peralatan tampilan panggung, layar jubin lantai LED digunakake digunakake ing taman tema - hotel, bar, wedding, konser gedhe-ukuran Science, digawe saka alloy aluminium kualitas dhuwur, majeng keramik elektronik lan bahan liyane.

Konduksi panas lan boros panas, karo teknologi digital anyar minangka inti, nggunakake microcomputer Processing digital lengkap, peralatan pangayoman sirkuit majeng, digunakake digunakake ing bangunan, tembok sandiworo, wilayah omah, plazas komersial, dhuwur-mburi bangunan kantor, kreteg, dalan lan liyane cahya arsitektur;lanskap budaya, taman, papan wisata lan lampu dekorasi lanskap liyane;bar, KTV lan klub luang liyane, diluncurake produk, catwalk T-tataran, pagelaran panggung, pesta sore, dekorasi konser, pariwara, dekorasi media lan lampu komersial liyane

1. Layar werna kothak lantai LED minangka piranti tampilan lemah digital novel.Iku nganggo cara kontrol sinkronisasi video kanggo mujudake efek tampilan werna alus resolusi dhuwur, lan ngrampungake kombinasi sampurna saka tataran lanskap virtual lan interaksi kinerja;Iku nganggo topeng kaca Tempered intensitas dhuwur, piranti dhukungan paduan aluminium die-cast sing kuat,

2. Kapasitas beban beban luwih saka 1 ton, lan resistance impact kuwat, sing bisa langsung diinjak;desain modular disassembly cepet lan Déwan, lan struktur protèktif karo kinerja banget bisa éling sambungan rapi lan kombinasi acak.Produk iki cocok kanggo macem-macem wangun panggung pagelaran, kayata: panggung disko, T-tabel, panggung konser lan panggung teater lan liya-liyane.

Layar kothak lantai P3.91LDE kita wis nambahake fungsi interaksi induksi.Tampilan kothak lantai LED diisi piranti kayata sensor tekanan, sensor kapasitif utawa sensor inframerah.Nalika wong obah ing layar kothak lantai, sensor bisa aran posisi wong lan menehi saran informasi pemicu kanggo controller utama, lan banjur logika controller utama Sawise pangadilan, output efek tampilan sing cocog.

Contone, kanthi bantuan sensing inframerah, bisa nglacak lintasan obahe wong, lan ngetutake aktivitas awak manungsa kanggo nampilake efek gambar nyata-wektu, supaya bisa entuk efek kayata aktor lan pamirsa lumampah, ripples banyu katon ing sikil, lan kembang mekar.

Layar ubin lantai:

1. Instalasi cepet lan fleksibel: instalasi rel langsung tanpa alat.2. Kapasitas beban beban sing dhuwur: kapasitas beban beban nganti luwih saka 1 ton / ㎡.3. Pangopènan sing gampang: ora perlu mbongkar lemari jejer kanggo ijol-ijolan langsung 4. Kontras dhuwur: topeng desain teknis, tameng pasuryan efek puter maneh sing cetha, non-slip lan anti-glare.

P 4.81 Tabel parameter layar kothak lantai ruangan

nomer seri

jeneng

proyek

Indikator teknis

1

tabung LED

Bentuk manik lampu SMD1 921

2

komposisi piksel

Tatanan vertikal

3

Spasi tabung piksel 4,81 mm

4

komposisi piksel 1R1G1B

5

komposisi werna dhasar Abang, ijo, biru telung werna utama

6

Kapadhetan fisik 43264 poin/㎡

7

modul

Ukuran kothak

Ukuran modul 250×250X15 dhuwur mm (dawa X jembaré X kekandelan)

8

Resolusi modul 52 jembaré × 52 dhuwur (titik)

9

Ukuran kothak Pemasangan kaki kotak besi 1000x500mm

10

titik runaway ≤4/100000

11

Unit modul jahitan Ukuran celah antarane piring unit padha, lan ≤1 mm

12

jarak paling apik 7-20m

13

perspektif Horisontal 120°, Vertikal 120°

14

Kekasaran lumahing Kesalahan maksimal ≤ 1 mm

15

Warna tinta permukaan layar werna tinta konsisten

16

keseragaman Padhang modul seragam

17

Gunakake lingkungan

suhu sekitar -20°~50°

18

Kelembapan relatif 25°~95°

19

sumber daya

Tegangan Input (AC) 220V, ± 10%

20

Arus bocor bumi <3 Mbak

rong puluh siji

frekuensi input 50/60HZ

rong puluh loro

daya rata-rata 3 5 0W/㎡

telulikur

daya puncak 800W/㎡

25

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi karo VGA komputer (sinkronisasi monitor)

26

Sistem Kontrol kertu grafis DVI + kertu kontrol werna lengkap + transmisi serat optik

27

Input Komputer lan peripheral liyane, VGA, HDMI, DVI, lsp.

29

refresh rate 1920hz

30

Grayscale / Werna Tingkat 8192

31

Padhange layar wutuh 35 00cd/㎡

32

urip layanan Luwih saka 100.000 jam

33

Tampilan isi Video DVD, VCD, TV, gambar, teks, animasi, lan liya-liyane.

34

Wektu kerja tanpa masalah terus-terusan ≥10000 jam

35

 

antarmuka Antarmuka jaringan Ethermer standar (Gigabit)

36

  Media komunikasi, kontrol jarak Serat multimode < 500m, transmisi serat mode tunggal < 30km, Kabel Kategori 5 < 100m

37

  teknologi pangayoman Anti banyu, Kelembapan-bukti, bledug-bukti, anti-karat, anti-statis, kilat-bukti, karo over-saiki/short-circuit, liwat-voltase, ing-voltase pangayoman fungsi ing wektu sing padha

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita