• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af

Cuaca panas nambah efek boros panas tampilan LED ruangan

Tampilan LED ruangan ing cuaca panas duwe syarat sing luwih ketat kanggo boros panas

1. Kipas angin ngilangi panas.Penggemar sing umure dawa lan efisiensi dhuwur digunakake ing njero omah lampu kanggo nambah boros panas.Cara sing luwih umum digunakake yaiku biaya sing murah lan efektif.

2. Gunakake sirip boros panas aluminium, yaiku cara boros panas sing paling umum.Gunakake sirip boros panas aluminium minangka bagéan saka cangkang kanggo nambah area boros panas.

3. Integrasi konduktivitas termal lan boros panas - nggunakake keramik konduktivitas termal dhuwur, tujuan boros panas saka omah lampu kanggo ngurangi suhu kerja saka chip tampilan definisi dhuwur LED, amarga koefisien expansion saka chip LED beda banget karo koefisien ekspansi konduktivitas termal logam biasa lan bahan boros panas.Chip LED ora bisa langsung gandheng, supaya minangka kanggo ngindhari karusakan kaku termal suhu dhuwur lan kurang kanggo chip tampilan LED.

4. Boros panas kanthi pipa panas, nggunakake teknologi pipa panas kanggo nindakake panas saka chip tampilan LED menyang sirip boros panas saka cangkang.

5. Hidrodinamika udara, nggunakake wangun omah lampu kanggo nggawe hawa konveksi, yaiku cara sing paling larang kanggo ngiyataken boros panas.

6. Lumahing perawatan boros panas radiation, lumahing omah lampu dianggep karo perawatan boros panas radiation.Iku relatif prasaja kanggo aplikasi Paint boros panas radiation, kang bisa njupuk panas adoh saka lumahing omah lampu dening radiation.

7. Nihan plastik konduktif termal kapenuhan bahan konduktif termal nalika cangkang plastik injeksi nyetak, supaya bisa nambah konduktivitas termal lan kapasitas boros panas saka cangkang plastik.


Wektu kirim: Mar-10-2022