• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Rental Layar Tampilan LEDOutdoor Padhang Dhuwur

Rental Layar Tampilan LEDOutdoor Padhang Dhuwur

Katrangan singkat:

Rental LED luwih pinunjul amarga macem-macem bentuk konferensi lan pameran produk.Penting banget kanggo pangguna kanggo milih bisnis rental tampilan LED Beijing sing cocok, sing ora mung bisa nyedhiyakake macem-macem dhukungan peralatan kanthi efektif, nanging uga mesthekake yen peralatan kasebut luwih apik ing proses panggunaan, mula apa sing kudu digatekake nalika nyewakake. peralatan LED?Ing ngisor iki, Xuanyue Audiovisual bakal nuduhake karo sampeyan.
Bab sing kudu digatekake nalika nyewa LED yaiku pilihan bisnis.Penting banget kanggo milih bisnis sewa LED sing tepat saka sudut pandang pengalaman panggunaan.Macem-macem layanan sing diwenehake dening bisnis lan kinerja produk kabeh faktor sing ora bisa diabaikan.Kita milih LED Apa sing kudu digatekake ing proses nyewakake bisnis?Sing pertama yaiku skala bisnis.Umumé, kita luwih seneng milih bisnis kanthi skala pasar sing luwih gedhe, sing utamané dibayangke ing jumlah personel lan peralatan bisnis, lan katrampilan teknis saka personel bisnis.Dhukungan lan jinis peralatan minangka basis kanggo milih leasing LED, diikuti kesadaran pasar para pedagang, sing bisa dideleng saka volume bisnis pedagang leasing LED.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Apa faktor lan rincian sing kudu ditimbang nalika nyewa peralatan LED?

Rental LED luwih pinunjul amarga macem-macem bentuk konferensi lan pameran produk.Penting banget kanggo pangguna kanggo milih bisnis rental tampilan LED Beijing sing cocok, sing ora mung bisa nyedhiyakake macem-macem dhukungan peralatan kanthi efektif, nanging uga mesthekake yen peralatan kasebut luwih apik ing proses panggunaan, mula apa sing kudu digatekake nalika nyewakake. peralatan LED?Ing ngisor iki, Xuanyue Audiovisual bakal nuduhake karo sampeyan.
Bab sing kudu digatekake nalika nyewa LED yaiku pilihan bisnis.Penting banget kanggo milih bisnis sewa LED sing tepat saka sudut pandang pengalaman panggunaan.Macem-macem layanan sing diwenehake dening bisnis lan kinerja produk kabeh faktor sing ora bisa diabaikan.Kita milih LED Apa sing kudu digatekake ing proses nyewakake bisnis?Sing pertama yaiku skala bisnis.Umumé, kita luwih seneng milih bisnis kanthi skala pasar sing luwih gedhe, sing utamané dibayangke ing jumlah personel lan peralatan bisnis, lan katrampilan teknis saka personel bisnis.Dhukungan lan jinis peralatan minangka basis kanggo milih leasing LED, diikuti kesadaran pasar para pedagang, sing bisa dideleng saka volume bisnis pedagang leasing LED.
Ora mung pilihan bisnis rental LED.Rega rental peralatan uga faktor sing ora bisa digatèkaké.Umumé, ing proses nyewakake peralatan LED, rega duwe hubungan sing apik karo kinerja peralatan lan jumlah dina sewa.Minangka pangguna, yen sampeyan pengin Occupy rega ing proses leasing Advantages, sampeyan kudu pangerten umum saka kinerja piranti.Ing wektu sing padha, peralatan dipilih miturut kondisi pasar, supaya rega bakal luwih nguntungake.
Ana akeh perkara sing kudu digatekake nalika nyewa peralatan LED.Mesthine, yen sampeyan pengin kinerja sampeyan luwih lancar, persiapan sing dibutuhake pancen dibutuhake.Kaping pisanan, perlu kanggo ndandani kondisi peralatan kasebut, supaya bisa ningkatake kinerja safety peralatan kasebut kanthi efektif.Kapindho yaiku debugging sing dibutuhake.Perusahaan rental LED bisa nyedhiyakake macem-macem layanan teknis kanggo acara kasebut kanggo mbantu mujudake kinerja peralatan.
Ing cendhak, ana akeh rincian sing kudu dianggep ing rental layar tampilan LED.Kanggo pangguna, penting kanggo milih peralatan sing cocog miturut panggunaan nyata.Xuanyue Audiovisual minangka panyedhiya rental LED profesional kanthi sistem lan layanan produk ing panggonan.Pengalaman, minangka pilihan sing cocog kanggo akeh pangguna.

proyek

paramèter

Tetembungane

 

PARAMETER DASAR

pitch piksel 4,81 mm

 

struktur piksel 1R1G1B

 

Kapadhetan piksel 43264/m2

 

Resolusi modul 52(W)*52(H)

 

Ukuran modul 250mm * 250mm

 

Ukuran kothak 500mmX500mm

 

 

 

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe

 

padhange imbangan putih ≥4 5 00cd/㎡

 

suhu werna 3200K-9300K luwes

 

Sudut pandang horisontal ≥ 120°

 

sudut pandang vertikal ≥ 120°

 

Jarak sing katon ≥8 meter

 

Keseragaman padhang ≥97%

 

Kontras ≥3000:1

 

 

 

Kinerja pangolahan

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3

 

grayscale 16 bit

 

kontrol jarak Kabel Ethernet Gigabit: 100 meter, Serat optik: 10 kilometer

 

mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur

 

pigura tingkat ≥ 60HZ

 

refresh rate ≥1920 Hz

 

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi

 

Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless

 

 

Parameter operasi

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam

 

Urip khas 50.000 jam

 

Kelas perlindungan IP 65

 

kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃

 

Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi

 

Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃

 

 

Parameter listrik

Tegangan operasi DC 5V

 

Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz

 

konsumsi daya maksimum 80 0W/ ㎡

 

konsumsi daya rata-rata 3 6 0W/ ㎡

 

 

1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

1 (8)

1 (10)

1 (11)

1 (12)

1 (13)

1 (14)

1 (15)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita