• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

iklan tiang lampu nirkabel tampilan layar dipimpin

iklan tiang lampu nirkabel tampilan layar dipimpin

Katrangan singkat:

Fitur lan paramèter layar LED kutub cahya:

1. Nggabungake fungsi Internet, Internet of Things, interaksi remot, lan sapiturute. Nduwe karakteristik padhange dhuwur, koefisien rendering warna sing dhuwur, lan piranti penginderaan suhu sing dibangun kanthi otomatis bisa nyetel padhange.Uga bisa kanthi akurat ngontrol mesin iklan LED terminal lan adaptasi menyang Windows, Android, sistem IOS, kanthi sumber daya remot, mateni, saklar wektu, sinkronisasi layar digital, sensing cahya sekitar, pemantauan lingkungan nyata-wektu (suhu, kelembapan, angin). kacepetan, arah angin, gangguan, PM2.5, PM10) lan fungsi liyane

2. Kothak layar kutub lampu LED iki nganggo desain wangun sing unik, sing prasaja lan elegan, lan wangune novel lan ayu.Dirakit dening modul standar, lan lumahing lampu kapenuhan lim lan anti banyu, kang kebak nggunakake lingkungan ruangan.Wiwit dipasang ing kutub lampu, supaya bisa digabungake kanthi sampurna karo kutub lampu, struktur instalasi khusus dirancang, proses instalasi gampang lan cepet, lan pangopènan trep.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Fitur lan paramèter layar LED kutub cahya:

1. Nggabungake fungsi Internet, Internet of Things, interaksi remot, lan sapiturute. Nduwe karakteristik padhange dhuwur, koefisien rendering warna sing dhuwur, lan piranti penginderaan suhu sing dibangun kanthi otomatis bisa nyetel padhange.Uga bisa kanthi akurat ngontrol mesin iklan LED terminal lan adaptasi menyang Windows, Android, sistem IOS, kanthi sumber daya remot, mateni, saklar wektu, sinkronisasi layar digital, sensing cahya sekitar, pemantauan lingkungan nyata-wektu (suhu, kelembapan, angin). kacepetan, arah angin, gangguan, PM2.5, PM10) lan fungsi liyane

2. Kothak layar kutub lampu LED iki nganggo desain wangun sing unik, sing prasaja lan elegan, lan wangune novel lan ayu.Dirakit dening modul standar, lan lumahing lampu kapenuhan lim lan anti banyu, kang kebak nggunakake lingkungan ruangan.Wiwit dipasang ing kutub lampu, supaya bisa digabungake kanthi sampurna karo kutub lampu, struktur instalasi khusus dirancang, proses instalasi gampang lan cepet, lan pangopènan trep.

3. Minangka terminal kutha pinter, layar kutub lampu pinter LED nduweni fungsi rilis informasi wektu nyata, bisa langsung ngeculake informasi darurat, lan kanthi otomatis ngasilake log play;fungsi tampilan layar pamisah isi, yaiku, siji layar bisa muter teks, video lan gambar ing wektu sing padha;layang tetep-titik Fungsi, isi diputer ing titik tetep, isi beda bisa diputer ing layar padha, lan isi padha bisa diputer ing layar beda.

Ukuran modul: P2.5 Ukuran kothak sing cocog: 480 * 640 640 * 960

Ukuran modul: P3 ukuran kotak sing cocog: 576*768 960*1152 768*960

Ukuran modul: P4 Ukuran kotak sing cocog: 640 * 960 960 * 1280

Ukuran kothak sing bisa disesuaikan

kaluwihan produk
1. Tampilan lamp post dipimpin perusahaan nganggo desain modis.

 

2. Pole lampu werna perusahaan kita mimpin tampilan iklan gampang banget kanggo njaga.

 

3. Tes kualitas lan tuwa sing ketat ditindakake sadurunge ninggalake pabrik.

 

4. We offer garansi 2-5 taun.

 

5. Perusahaan kita luwih tipis tinimbang produk liyane lan tahan banyu IP65.

 

6. Gampang kanggo nginstal ing kirim lamp.

 

Detail Produk
Iklan kutub baris dipimpin tampilan
1. Padhang dhuwur: Nggunakake modul tampilan SMD LED padhang dhuwur, sampeyan bisa ndeleng video kanthi cetha ing srengenge.
2: Refresh dhuwur: refresh> 1200HZ,
3. linuwih dhuwur.Tampilan bisa digunakake ing kabeh kahanan cuaca.
4. Konsumsi daya kurang: Kita uga nggunakake modul hemat energi.
5. Gampang kanggo njaga: Sampeyan bisa kanthi gampang nginstal menyang kirim lamp.
6 Resolusi dhuwur: Kita nggunakake modul ruangan P4 P5 kanthi resolusi dhuwur.
7, bisa muter teks, foto, animasi, video lan sumber media liyane.
8. Gampang dikontrol: Liwat 3G utawa 4G lan internet, sampeyan bisa ngontrol monitor nganggo 3G 4G lan internet.Sampeyan uga bisa ngontrol akeh bebarengan liwat sistem piranti lunak kita

 

proyek

paramèter

Tetembungane

 

PARAMETER DASAR

pitch piksel 3 mm

 

struktur piksel 1R1G1B

 

Kapadhetan piksel 111111 / m2

 

Resolusi modul 64 (W)* 64 (H)

 

Ukuran modul 192mm * 192mm _

 

Ukuran kothak 768X768

 

 

 

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe

 

padhange imbangan putih ≥ 5 0 00cd/㎡

 

suhu werna 3200K-9300K luwes

 

Sudut pandang horisontal ≥ 120°

 

sudut pandang vertikal ≥ 120°

 

Jarak sing katon ≥8 meter

 

Keseragaman padhang ≥97%

 

Kontras ≥ 5 000:1

 

 

 

PARAMETER PROSES

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3

 

grayscale 16 bit

 

kontrol jarak Kabel Ethernet Gigabit: 100 meter, Serat optik: 10 kilometer

 

mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur

 

pigura tingkat ≥ 60HZ

 

refresh rate ≥ 1920 Hz

 

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi

 

Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless

 

 

PARAMETER OPERASI

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam

 

Urip khas 50.000 jam

 

Kelas perlindungan Ngarep IP65, mburi IP43

 

kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃

 

Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi

 

Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃

 

 

PARAMETER ELEKTRIK

Tegangan operasi DC 5V

 

Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz

 

konsumsi daya maksimum 8 5 0W/ ㎡

 

konsumsi daya rata-rata 350W / ㎡

 

1 (2)
1 (3)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (10)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita