babagan awake dheweico

CRTOP
pabrikan fokus ing tampilan LED lan cahya LED.

SHENZHEN CRTOP minangka anggota ngadeg Cabang Aplikasi Tampilan LED saka Asosiasi Industri Optik lan Elektronik China, anggota Unit Industri LED Lampu Semikonduktor China, anggota Aliansi Pencahayaan Semikonduktor Zhongguancun, anggota Program Riset Ilmiah Spark Nasional, lan dhuwur nasional. - perusahaan teknologi.Partisipasi ing pambangunan akeh proyek, kayata 2008 Olympic Games, 2009 60th Anniversary The Motherland, 2010 Shanghai World Expo, 2012 National Urban Games, 2013 National 860 Spark Project, 2014 Beijing APE Conference lan sateruse.

3e786a7861251115dc7850bbd8023af

CUSTOMER VISIT News