• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af

Kabar

  • Pinten sampeyan ngerti babagan fungsi utama layar transparan LED

    Fungsi utama layar transparan LED Minangka produk sing muncul ing taun-taun pungkasan, layar transparan LED banget akrab ing ngarepe wong njero industri, nanging kanggo sawetara wong sing anyar karo produk iki, apa fungsi layar transparan LED iki?Dadi pitutur marang kowe, layar transparan sing dipimpin yaiku L ...
    Waca liyane
  • Panyebab lan solusi layar tampilan sing dipimpin warna

    Ing masyarakat saiki ing ngendi tampilan LED full-werna dipopulerkan, sawetara pangguna mesthi bakal nemoni masalah kayata layar tampilan sing dipimpin.Dadi, kepiye cara ngatasi masalah layar tampilan LED iki?Mangkene ringkesan tampilan Deli kanggo referensi: 1. Yen layar anyar wis diinstal ...
    Waca liyane
  • Layar transparan LED pitch cilik umum 3 masalah lan solusi utama, koleksi sing sampeyan butuhake!

    Layar transparan LED pitch cilik minangka produk anyar sing wis nambah resolusi ing layar ngresiki jeneng LED tradisional.Dadi apa jenis jarak sing bisa kita ucapake minangka layar pitch cilik?Nalika jarak titik LED saka layar transparan cilik-pitch ngisor P2.5, kita bisa ngomong sing sma ...
    Waca liyane
  • Tuku tampilan LED ruangan kudu dianggep luwih akeh tinimbang tampilan LED njero ruangan.

    Tuku tampilan LED ruangan kudu dianggep luwih akeh tinimbang tampilan LED njero ruangan.

    Fitur lan paramèter layar LED kutub cahya: 1. Nggabungake fungsi Internet, Internet of Things, interaksi remot, lsp. Nduwe karakteristik padhang dhuwur, koefisien rendering warna sing dhuwur, lan ...
    Waca liyane
  • Cuaca panas nambah efek boros panas tampilan LED ruangan

    Cuaca panas nambah efek boros panas tampilan LED ruangan

    Tampilan LED ruangan ing cuaca panas duwe syarat sing luwih ketat kanggo boros panas 1. Penggemar dissipates panas.Penggemar sing umure dawa lan efisiensi dhuwur digunakake ing omah lampu kanggo nambah boros panas.Cara sing luwih umum digunakake yaiku biaya sing murah lan efektif.2. Gunakake aluminium ...
    Waca liyane
  • Summer outdoor full-werna tampilan LED solusi perawatan banyu

    Udan deres ing mangsa panas minangka tes gedhe kanggo fungsi anti banyu saka tampilan LED warna-warni ruangan, dadi kepiye carane ngatasi banyu ingress saka tampilan LED warna-warni ruangan ing mangsa panas?Produsen tampilan LED nuduhake solusi perawatan banyu tampilan warna LED ruangan musim panas!Banyu t...
    Waca liyane
  • Cara pangopènan layar gedhe tampilan LED:

    1. Tansah asor lingkungan ngendi layar tampilan LED full-werna digunakake, lan aja apa-apa karo sifat Kelembapan ngetik layar tampilan LED full-werna.Nerapake daya menyang layar tampilan full-werna gedhe sing ngemot kelembapan bisa nyebabake karat ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane tampilan LED transparan lan layar konvensional SMD

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan ekonomi pasar sing terus-terusan, ana akeh bangunan dhuwur ing kutha, lan tampilan LED sing transparan wis digunakake kanthi akeh ing lapangan lampu lanskap tembok tirai kaca kutha, paningkatan estetika seni arsitektur lan lapangan liyane. .Akeh c...
    Waca liyane
  • kabeh ing siji LCD mesin LED golek

    biaya-efektif, katon ayu LCD, konferensi LED kabeh ing siji mesin!LCD kabeh-ing-siji ukuran: 65 "75" 85 "98" LED kabeh-ing-siji mesin Ukuran: 108 "136" 162 "216" Cocog kanggo: konferensi, pendidikan lan latihan, teater ngarep. .
    Waca liyane