• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Babagan awake dhewe

gongsihaunjing

SHENZHEN CRTOP Co., Ltd. minangka pabrikan sing fokus ing tampilan LED lan lampu LED, kanthi riset lan pangembangan produk sing sampurna, desain, produksi, layanan dhukungan proyek lan biaya keamanan T-proses layanan sawise-sales lan kapabilitas layanan lengkap liyane.Iku sumber solusi aplikasi sakabèhé LED banget karo.Raja bisnis kalebu tampilan LED, lampu LED lan lampu LED, lsp.

SHENHZEN CRTOP Co., Ltd. berkantor pusat ing Beijing, China, duwe pabrik manufaktur ing Guangzhou, China, lan departemen penjualan internasional ing Shenzhen, China.Perusahaan saiki duwe pabrik dhewe 30.000 meter persegi, lan duwe 25 paten, 17 Hak Cipta piranti lunak, 4 merek dagang kadhaptar, lan luwih saka 10 prestasi transformasi paten.Sawise pirang-pirang taun akumulasi lan kemajuan sing terus-terusan, teknologi perusahaan wis tekan tingkat utama ing industri, utamane ing produk teknik, nanging uga duwe kauntungan gedhe.Ing wektu sing padha, perusahaan isih ngupaya nganyari terus-terusan lan kemajuan teknologi, terus-terusan ningkatake struktur teknis lan cadangan bakat, lan njaga kerjasama riset lan pangembangan karo Universitas Tsinghua, Universitas Pertanian China, Akademi Seni Halus Pusat, Daya Listrik China Lor. Lan universitas liyane.

SHENZHEN CRTOP Co., Ltd. minangka pabrikan sing fokus ing tampilan LED lan lampu LED, kanthi riset lan pangembangan produk sing sampurna, desain, produksi, layanan dhukungan proyek lan biaya keamanan T-proses layanan sawise-sales lan kapabilitas layanan lengkap liyane.Iku sumber solusi aplikasi sakabèhé LED banget karo.Raja bisnis kalebu tampilan LED, lampu LED lan lampu LED, lsp.

SHENHZEN CRTOP Co., Ltd. berkantor pusat ing Beijing, China, duwe pabrik manufaktur ing Guangzhou, China, lan departemen penjualan internasional ing Shenzhen, China.Perusahaan saiki duwe pabrik dhewe 30.000 meter persegi, lan duwe 25 paten, 17 Hak Cipta piranti lunak, 4 merek dagang kadhaptar, lan luwih saka 10 prestasi transformasi paten.Sawise pirang-pirang taun akumulasi lan kemajuan sing terus-terusan, teknologi perusahaan wis tekan tingkat utama ing industri, utamane ing produk teknik, nanging uga duwe kauntungan gedhe.Ing wektu sing padha, perusahaan isih ngupaya nganyari terus-terusan lan kemajuan teknologi, terus-terusan ningkatake struktur teknis lan cadangan bakat, lan njaga kerjasama riset lan pangembangan karo Universitas Tsinghua, Universitas Pertanian China, Akademi Seni Halus Pusat, Daya Listrik China Lor. Lan universitas liyane.

SHENZHEN CRTOP minangka anggota ngadeg Cabang Aplikasi Tampilan LED saka Asosiasi Industri Optik lan Elektronik China, anggota Unit Industri LED Lampu Semikonduktor China, anggota Aliansi Pencahayaan Semikonduktor Zhongguancun, anggota Program Riset Ilmiah Spark Nasional, lan dhuwur nasional. - perusahaan teknologi.Partisipasi ing pambangunan akeh proyek, kayata 2008 Olympic Games, 2009 60th Anniversary The Motherland, 2010 Shanghai World Expo, 2012 National Urban Games, 2013 National 860 Spark Project, 2014 Beijing APE Conference lan sateruse.

SHENZHEN CRTOP Co., Ltd. nduweni kapasitas manufaktur sing kuwat, kapasitas produksi saben wulan modul 4000KK, kanthi peralatan SMT modern.

Produk kami:

Lcd mimpin kabeh ing siji mesin/panel, Fine pitch dipimpin tampilan, Rental dipimpin tampilan, Outdoor tampilan dipimpin, Indoor tampilan dipimpin,Iklan dipimpin tampilan.

Tampilan dipimpin Trailer, tampilan dipimpin 3d, tampilan dipimpin panggung, tampilan dipimpin lantai, tampilan dipimpin bunder,Tampilan Jewerly mimpin, Creative, layar Special-shaped.

Tampilan dipimpin transparan, Door lan lampu sing dipimpin njero ruangan.

Daya saing inti:
1. Tampilan LED lan panyedhiya solusi sistem lampu LED.
2. manufaktur modern.
3. Tim riset lan pangembangan profesional.
4. Perusahaan wis liwati ISO9001 lan ISO14000.
5. Produk wis lulus CE Rohs, FCC RSE, ETL, EMC etc Certificaiton.
6. Kualitas produk stabil.
7. Banget layanan sawise-sales.

2