• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Produk

  • TRANSPARENT LED DISPLAY

    TAMPILAN LED TRANSPARAN

    1, tampilan transparan LED nduweni karakteristik cahya, tipis lan transparan.;Desain modular saka struktur produk, ukuran kothak gampang kanggo splice menyang macem-macem ukuran.Digunakake ing panggung, pameran mobil, konser, pusat konvensi, teater hotel, pusat blanja komersial, lsp

    2, adaptasi kanggo macem-macem jinis bangunan, ora ngrusak fasad bangunan lan struktur, instalasi gampang, instalasi support lan pangopènan

    3, 60% -75% permeabilitas, ora mengaruhi ventilasi njero ruangan lan cahya, nalika njamin gambar sing cetha

  • LED display soft module

    modul alus tampilan LED

    1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

    Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

    2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

    3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar

  • Light pole LED screen

    Layar LED tiang lampu

    Fitur lan paramèter layar LED kutub cahya:

    1. Nggabungake fungsi Internet, Internet of Things, interaksi remot, lan sapiturute. Nduwe karakteristik padhange dhuwur, koefisien rendering warna sing dhuwur, lan piranti penginderaan suhu sing dibangun kanthi otomatis bisa nyetel padhange.Uga bisa kanthi akurat ngontrol mesin iklan LED terminal lan adaptasi menyang Windows, Android, sistem IOS, kanthi sumber daya remot, mateni, saklar wektu, sinkronisasi layar digital, sensing cahya sekitar, pemantauan lingkungan nyata-wektu (suhu, kelembapan, angin). kacepetan, arah angin, gangguan, PM2.5, PM10) lan fungsi liyane

    2. Kothak layar kutub lampu LED iki nganggo desain wangun sing unik, sing prasaja lan elegan, lan wangune novel lan ayu.Dirakit dening modul standar, lan lumahing lampu kapenuhan lim lan anti banyu, kang kebak nggunakake lingkungan ruangan.Wiwit dipasang ing kutub lampu, supaya bisa digabungake kanthi sampurna karo kutub lampu, struktur instalasi khusus dirancang, proses instalasi gampang lan cepet, lan pangopènan trep.

  • Rental led display

    Rental led tampilan

    1. Panggunaan sakabèhé saka pigura-jinis desain visual, kombinasi saka katon kasebar lan tertib saka kothak, nangani ndhuwur didhelikake lan kothak daya terpadu , ora mung mbenakake pengalaman operasi, nanging uga mbentuk ciri simbol account liyane dibedakake. .Nduwe rasa ruang lan tension visual sing apik ing negara kasebut, menehi wong karakteristik produk saka firmness, stabilitas lan operability kuwat.

    2. Desain bump saka topeng nambah resistance kacilakan saka lumahing modul;proses ngisi lem saka sikil lampu nambah tikaman;biaya pangopènan lampu suda;struktur pangayoman lampu LED super pinggiran, ekspansi otomatis, utamané cocok kanggo macem-macem disassembly lan Déwan, aman lan trep;Ing ngisor kothak dirancang khusus supaya ora nabrak lumahing lampu nalika produk diangkut;

    3. Arc, sudhut lan macem-macem wujud kreatif bisa diwujudake liwat kiriman posisi lan konektor kunci multi-fungsi;kothak standar bisa entuk busur njero 5 ° tanpa nambah kunci khusus utawa bagean perakitan kothak, nyedhiyakake macem-macem kemungkinan kanggo desain ing situs.

  • 55 inch seamless led backlight screen display

    55 inch mulus tampilan layar lampu latar mburi

    1. Splicing rapi, kabeh layar padha, ndhukung pangopènan ngarep, instalasi tembok, splicing Unlimited

    2. Fitur luminescence lumahing bisa èfèktif nambah softness saka gambar, nyuda lemes saka mripat manungsa disebabake nonton layar kanggo dangu, lan ndhukung multi-resolusi.kanggo nampilake warna sing dikarepake

    3. Teknologi penyaringan cahya biru, lulus sertifikasi cahya biru sing kurang TUV, kanthi efektif nyuda karusakan cahya biru ing mripat manungsa

    4, 180-degree Ultra-sudhut amba ndeleng ing arah horisontal lan vertikal, sembarang posisi punika C-posisi amba ndeleng, lan saben panggonan unobstructed.

  • indoor curved led video wall panel soft led module

    modul led video led ing jero ruangan mlengkung modul led

    Apa modul lunak LED?Dibandhingake karo tampilan LED conventional, alus-layar optoelektronik LED modul alus digawe saka Papan PCB hard-Papan lan topeng hard-Nihan digunakake ing tampilan LED conventional, lan wis ora keluwesan.Nalika nemoni kabutuhan radian lan mlengkung, kudu digawe kanthi proses khusus kayata chamfering, nanging biaya nggunakake proses khusus bakal saya tambah akeh, lan kerajinan kasebut ora apik banget.

    Modul LED minangka produk dekorasi lampu sing kasusun saka dioda pemancar cahya LED sing diselehake miturut aturan tartamtu lan banjur dikemas, ditambah sawetara perawatan lan sistem kontrol anti banyu.modul LED digunakake digunakake ing produk LED, lan ana uga beda gedhe ing struktur lan elektronik.Sing prasaja yaiku nggunakake papan sirkuit lan cangkang kanthi LED dadi modul LED, lan nambah sawetara kontrol menyang kompleks, sumber saiki sing tetep lan perawatan boros panas sing gegandhengan nggawe urip LED lan intensitas cahya sing luwih apik.

  • flexible led video display Curving screen module

    tampilan video led fleksibel modul layar melengkung

    1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

    Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

    2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

    3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar

  • LED soft module indoor P2.5 led display full color

    LED modul alus njero ruangan P2.5 dipimpin tampilan lengkap werna

    1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

    Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

    2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

    3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar

  • indoor rental led display P5.95 signage Billboard

    rental njero ruangan mimpin tampilan P5.95 signage Billboard

    1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

    Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

    2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

    3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar

  • Soft Module Shape Curved P4 LED Display Module

    Soft Modul Bentuk Mlengkung P4 LED Tampilan Modul

    1. Sawise mesin iklan bangunan diuripake, bakal mati kanthi otomatis
    Sampeyan perlu kanggo ngenali apa setelan menu saka mesin iklan bangunan ing negara mati pas wektune;mesin nuduhake short circuit lan Papan utama bisa diganti;bar voltase dhuwur ora bisa digunakake kanthi bener, ngganti bar voltase dhuwur;remot kontrol ora bisa.
    2. Nalika mesin iklan bangunan LCD diuripake lan dipateni, bakal ana pola sing ngganggu ing layar
    Kahanan iki disebabake gangguan sinyal saka kertu grafis, sing minangka fenomena normal.Mamang iki bisa ditangani kanthi otomatis utawa manual.

  • Indoor Curving screen soft flexible led video display

    Indoor Curving layar led fleksibel lembut tampilan video

    1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

    Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

    2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

    3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar

  • P10 Indoor Rental LED Display Screens

    P10 Rental Indoor Layar LED Tampilan

    1. Panggunaan sakabèhé saka pigura-jinis desain visual, kombinasi saka katon kasebar lan tertib saka kothak, nangani ndhuwur didhelikake lan kothak daya terpadu , ora mung mbenakake pengalaman operasi, nanging uga mbentuk ciri simbol account liyane dibedakake. .Nduwe rasa ruang lan tension visual sing apik ing negara kasebut, menehi wong karakteristik produk saka firmness, stabilitas lan operability kuwat.

    2. Desain bump saka topeng nambah resistance kacilakan saka lumahing modul;proses ngisi lem saka sikil lampu nambah tikaman;biaya pangopènan lampu suda;struktur pangayoman lampu LED super pinggiran, ekspansi otomatis, utamané cocok kanggo macem-macem disassembly lan Déwan, aman lan trep;Ing ngisor kothak dirancang khusus supaya ora nabrak lumahing lampu nalika produk diangkut;

    3. Arc, sudhut lan macem-macem wujud kreatif bisa diwujudake liwat kiriman posisi lan konektor kunci multi-fungsi;kothak standar bisa entuk busur njero 5 ° tanpa nambah kunci khusus utawa bagean perakitan kothak, nyedhiyakake macem-macem kemungkinan kanggo desain ing situs.