• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Pitakonan

foot_banner
Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen OEM / ODM Profesional sing duwe spesialisasi ing industri tampilan sing dipimpin luwih saka 23 taun.

Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

Kualitas minangka prioritas. Wong sing luwih cerah tansah ngutamakake kontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Kita fokus ing saben rinci, pabrik kita wis entuk ISO9001, ISO14001, CE, RoHS, FCC otentikasi.

Apa MOQ sampeyan?

Sembarang jumlah bisa ditampa kanggo pesenan sampeyan.Lan rega bisa dirundingake kanggo jumlah gedhe.

Nalika sampeyan bakal nggawe pangiriman?

Kita bisa nggawe pangiriman ing 3-5 dina kerja kanggo modul sing dipimpin lan 7-12 dina kanggo layar rampung sing dipimpin miturut ukuran lan jumlah pesenan sampeyan.

Suwene babar pisan?

Garansi standar yaiku 1 taun.Bisa uga luwih suwe yen dijaluk.

Apa sampeyan nyedhiyakake spare parts gratis ing saben pesenan?

Ya, jumlah suku cadang tartamtu bakal diwenehake kanthi gratis, suku cadang kalebu modul, kabel listrik, kabel sinyal, lampu LED, IC, topeng, sumber daya, kertu panampa, lsp.

Apa dhukungan teknis sing bisa sampeyan tawarake?

Kita nyedhiyakake kabeh jinis pelatihan teknologi kanthi gratis, kalebu latihan operasi lan pangopènan layar LED ing pabrik kita.kita bisa ngirim tim engineer menyang negara customer kanggo instruksi instalasi.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?