• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Soft Modul LED Display

Soft Modul LED Display

Katrangan singkat:

1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,
Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)
2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane
3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar


Detail Produk

Tag produk

Pitch:.Ing njero ruangan P2.97 P3.91 P4.81

Ukuran modul: 250x250mm

Njaba P3.91 P4.81

Ukuran kothak: 500 * 500 500 * 1000

1 (1)

Spesifikasi Produk

Media komunikasi ing domain umum layar jubin lantai LED
Layar jubin lantai interaktif LED nduweni karakteristik interaktivitas, digitalisasi lan personalisasi.Digitalisasi minangka inti, interaksi minangka wujud ekspresi, lan personalisasi minangka ekstensi.Kanthi karakteristik komunikasi interpersonal, ing konteks kutha cerdas, interaksi wis dadi tren utama.Jeblugan pasar tampilan komersial lan inovasi teknologi lan model interaksi layar manungsa mesthi bakal nggawa kesempatan gedhe kanggo industri kasebut.

Tampilan kothak lantai interaktif LED bisa nyadari langsung "interaksi layar manungsa" kanthi dilengkapi "teknologi tutul (chip sensor)", lan bisa mujudake interaksi kanthi nyerep teknologi somatosensori lan nambah interaksi.Layar kothak lantai LED performs banget ing lapangan interaktif, utamané ing tataran, kinerja banget mripat-keno.Kanthi ngupayakake efek koreografi panggung lan teknologi terus-terusan, efek layar jubin lantai LED uga luwih jelas lan warna luwih cerah.Saiki, layar jubin lantai LED akeh digunakake ing pagelaran panggung skala gedhe.

Kepinteran layar jubin lantai LED ngidini luwih akeh pangguna duwe pengalaman pemandangan sing luwih nyata.Nalika wong sesambungan karo tampilan kothak lantai LED, pemandangan nggabungke kahanan digawe, kang nggampangake kanggo sijine emosi lan raos wong menyang layar kothak lantai.Saka perspektif rantai industri sing cerdas lan cerdas, layar jubin lantai induksi interaktif LED minangka fasilitas hardware dhasar lan penting.Layar jubin lantai LED kanthi efek kualitas gambar sing luwih apik temtu bisa nambah pengalaman pangguna.

Minangka jinis piranti input sinyal anyar, layar kothak lantai LED interaktif minangka cara interaksi manungsa-komputer sing paling gampang, paling trep lan alami.Nggawe efek interaktif audio-visual sing urip liwat layar layar jubin lantai.Iki minangka piranti interaktif multimedia anyar sing apik banget.Wiwit layar jubin lantai LED digunakake ing lapangan tampilan jarak cedhak, syarat kanggo efek tampilan produk uga luwih ketat.Kombinasi teknologi interaksi jarak, kayata: P2.976 / P3.91 dhewe dilengkapi sensor interaktif, sing ora mung bisa entuk interaksi cerdas, nanging uga nambah gambar visual lan pengalaman pangguna sing luwih jelas.

Umumé, interaksi somatosensori layar manungsa minangka upaya umum industri LED ing taun-taun pungkasan.Munculé teknologi interaktif wis nggawe aplikasi tampilan LED luwih macem."Layar jubin lantai LED Interaktif" uga wis dadi fungsi lan nilai tambah industri tampilan LED.arah penting.

P 4.81 Tabel parameter layar kothak lantai ruangan

nomer seri

jeneng

proyek

Indikator teknis

1

tabung LED

Bentuk manik lampu SMD1 921

2

komposisi piksel

Tatanan vertikal

3

Spasi tabung piksel 4,81 mm

4

komposisi piksel 1R1G1B

5

komposisi werna dhasar Abang, ijo, biru telung werna utama

6

Kapadhetan fisik 43264 poin/㎡

7

modul

Ukuran kothak

Ukuran modul 250×250X15 dhuwur mm (dawa X jembaré X kekandelan)

8

Resolusi modul 52 jembaré × 52 dhuwur (titik)

9

Ukuran kothak Pemasangan kaki kotak besi 1000x500mm

10

titik runaway ≤4/100000

11

Unit modul jahitan Ukuran celah antarane piring unit padha, lan ≤1 mm

12

jarak paling apik 7-20m

13

perspektif Horisontal 120°, Vertikal 120°

14

Kekasaran lumahing Kesalahan maksimal ≤ 1 mm

15

Warna tinta permukaan layar werna tinta konsisten

16

keseragaman Padhang modul seragam

17

Gunakake lingkungan

suhu sekitar -20°~50°

18

Kelembapan relatif 25°~95°

19

sumber daya

Tegangan Input (AC) 220V, ± 10%

20

Arus bocor bumi <3 Mbak

rong puluh siji

frekuensi input 50/60HZ

rong puluh loro

daya rata-rata 3 5 0W/㎡

telulikur

daya puncak 800W/㎡

25

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi karo VGA komputer (sinkronisasi monitor)

26

Sistem Kontrol kertu grafis DVI + kertu kontrol werna lengkap + transmisi serat optik

27

Input Komputer lan peripheral liyane, VGA, HDMI, DVI, lsp.

29

refresh rate 1920hz

30

Grayscale / Werna Tingkat 8192

31

Padhange layar wutuh 35 00cd/㎡

32

urip layanan Luwih saka 100.000 jam

33

Tampilan isi Video DVD, VCD, TV, gambar, teks, animasi, lan liya-liyane.

34

Wektu kerja tanpa masalah terus-terusan ≥10000 jam

35

 

antarmuka Antarmuka jaringan Ethermer standar (Gigabit)

36

  Media komunikasi, kontrol jarak Serat multimode < 500m, transmisi serat mode tunggal < 30km, Kabel Kategori 5 < 100m

37

  teknologi pangayoman Anti banyu, Kelembapan-bukti, bledug-bukti, anti-karat, anti-statis, kilat-bukti, karo over-saiki/short-circuit, liwat-voltase, ing-voltase pangayoman fungsi ing wektu sing padha

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita