• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

layar mimpin P3.91 / P4.81 mimpin tampilan njero ruangan

layar mimpin P3.91 / P4.81 mimpin tampilan njero ruangan

Katrangan singkat:

Apa modul lunak LED?Dibandhingake karo tampilan LED conventional, alus-layar optoelektronik LED modul alus digawe saka Papan PCB hard-Papan lan topeng hard-Nihan digunakake ing tampilan LED conventional, lan wis ora keluwesan.Nalika nemoni kabutuhan radian lan mlengkung, kudu digawe kanthi proses khusus kayata chamfering, nanging biaya nggunakake proses khusus bakal saya tambah akeh, lan kerajinan kasebut ora apik banget.

Modul LED minangka produk dekorasi lampu sing kasusun saka dioda pemancar cahya LED sing diselehake miturut aturan tartamtu lan banjur dikemas, ditambah sawetara perawatan lan sistem kontrol anti banyu.modul LED digunakake digunakake ing produk LED, lan ana uga beda gedhe ing struktur lan elektronik.Sing prasaja yaiku nggunakake papan sirkuit lan cangkang kanthi LED dadi modul LED, lan nambah sawetara kontrol menyang kompleks, sumber saiki sing tetep lan perawatan boros panas sing gegandhengan nggawe urip LED lan intensitas cahya sing luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

1. Flatness: Lumahing tampilan LED full-werna kudu katahan warata ing sawetara ± 1mm ​​kanggo mesthekake yen gambar katampil ora bakal kleru, lan protrusions lokal utawa depressions bakal nimbulaké amba ndeleng tampilan kanggo shift.Kualitas uniformity utamané gumantung ing proses.

2. Viewing amba: amba ndeleng ing njero ruangan full-werna tampilan LED kudu ndhuwur 800cd, lan amba ndeleng saka ruangan full-werna tampilan LED kudu ndhuwur 1500cd / h kanggo mesthekake operasi normal tampilan, digunakake, amarga amba ndeleng Yen cilik banget, gambar ora bakal ditampilake kanthi cetha.Faktor utama sing mengaruhi ukuran tabung LED yaiku kualitas die.Ukuran amba ndeleng langsung nemtokake jumlah pamirso ing layar, supaya luwih gedhe luwih apik.Sudut visibilitas utamane gumantung saka carane inti dikemas.

3. Efek imbangan putih: Efek imbangan putih minangka indikator penting tampilan warna lengkap LED.Ing babagan kromatisitas, rasio warna primer abang, ijo, lan biru yaiku 1: 4,6: 0,16.Yen rasio nyata rada nyimpang, bakal ana penyimpangan imbangan putih.Umumé, perlu kanggo menehi perhatian apa putih iku bluish utawa kuning-ijo..Sistem kontrol warna layar tampilan minangka faktor utama sing mengaruhi imbangan putih, lan mati uga mengaruhi kemampuan reproduksi warna.

4. pemugaran Chroma: pemugaran Chroma nuduhake pemugaran saka werna ing layar tampilan, sing, chromaticity saka layar tampilan punika Highly konsisten karo chromaticity saka sumber puter maneh, supaya minangka kanggo mesthekake efek.

5. Apa ana teka-teki jigsaw lan titik mati: teka-teki jigsaw nuduhake teka-teki quadrilateral ireng cilik sing asring katon ing tampilan LED lengkap utawa asring katon.Alesan kanggo kualitas program sing ora apik.Titik mati nuduhake titik ireng sing asring katon ing tampilan LED full-werna, yaiku titik sing tansah padhang, lan jumlahe gumantung saka kualitas die.

6. Kanthi utawa tanpa pamblokiran werna: Ora ana pamblokiran werna tegese ana beda warna gedhe antarane modul jejer, konversi werna ing unit modul, sistem kontrol ora sampurna, tingkat abu-abu kurang, lan frekuensi mindhai kurang. , sing ndadékaké fenomena ora ana blok warna.alesan utama.

proyek

paramèter

Tetembungane

PARAMETER DASAR

pitch piksel 2 mm  
struktur piksel 1R1G1B  
Kapadhetan piksel 25 0000/m2  
Resolusi modul 160 (W)* 80 (H)  
Ukuran modul 320mm * 160mm _  

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe  
padhange imbangan putih ≥700 cd/㎡  
suhu werna 3200K-9300K luwes  
Sudut pandang horisontal ≥ 140°  
sudut pandang vertikal ≥ 120°  
Jarak sing katon ≥3 meter  
Keseragaman padhang ≥97%  
Kontras ≥3000:1  

KINERJA PENGOLAHAN

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3  
grayscale 65536  
kontrol jarak Kabel jaringan: 100 meter, serat optik: 10 kilometer  
mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur  
pigura tingkat ≥ 60HZ  
refresh rate ≥ 1920 Hz  
cara kanggo ngontrol Sinkronisasi  
Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless  

Gawe

nggunakake

ginseng

nomer

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam  
Urip khas 50.000 jam  
Kelas perlindungan IP20  
kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃  
Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi  
Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃  

Listrik

gas

ginseng

nomer

Tegangan operasi DC 4.2-5V  
Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz  
konsumsi daya maksimum 650W / ㎡  
konsumsi daya rata-rata 260W / ㎡  

Pira sampeyan ngerti babagan modul alus LED?

Apa modul lunak LED?Dibandhingake karo tampilan LED conventional, alus-layar optoelektronik LED modul alus digawe saka Papan PCB hard-Papan lan topeng hard-Nihan digunakake ing tampilan LED conventional, lan wis ora keluwesan.Nalika nemoni kabutuhan radian lan mlengkung, kudu digawe kanthi proses khusus kayata chamfering, nanging biaya nggunakake proses khusus bakal saya tambah akeh, lan kerajinan kasebut ora apik banget.

Modul LED minangka produk dekorasi lampu sing kasusun saka dioda pemancar cahya LED sing diselehake miturut aturan tartamtu lan banjur dikemas, ditambah sawetara perawatan lan sistem kontrol anti banyu.modul LED digunakake digunakake ing produk LED, lan ana uga beda gedhe ing struktur lan elektronik.Sing prasaja yaiku nggunakake papan sirkuit lan cangkang kanthi LED dadi modul LED, lan nambah sawetara kontrol menyang kompleks, sumber saiki sing tetep lan perawatan boros panas sing gegandhengan nggawe urip LED lan intensitas cahya sing luwih apik.

Lumahing sambungan saka modul alus LED layar shaped khusus beda saka layar tampilan tradisional.Papan PCB tradisional digawe saka bahan serat kaca, nalika modul fleksibel dilengkapi karo peralatan ngunci lan ngunci kekuatan dhuwur, lan sirkuit FPC fleksibel sing digawe saka substrat insulasi fleksibel dipilih.Papan, topeng lan cangkang ngisor kabeh digawe saka karet, sing nduweni kemampuan anti-kompresi lan anti-distorsi kanthi kekuatan dhuwur, lan bisa ngatasi macem-macem masalah sing angel "muter ing topik, sudhut lan sudhut".

Riset lan pangembangan modul alus LED optoelektronik layar alus kanggo ngatasi masalah ing ndhuwur kanthi gampang.Modul alus LED uga disebut layar fleksibel LED, layar alus LED, modul kasebut nduweni keluwesan lan bisa dilipat lan ditekuk.Prinsip tampilan modul alus LED lan tampilan LED konvensional padha, bedane yaiku modul layar fleksibel nduweni kelembutan lan bisa ditampilake lan dilipat.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita