• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

led tampilan layar tampilan njero ruangan rental panggung

led tampilan layar tampilan njero ruangan rental panggung

Katrangan singkat:

1. Nggunakake bahan khusus lan teknologi canggih, Ultra-tipis lan Ultra-cahya, kekandelan saka telung ukuran modul punika 9-10mm,

Keluwesan sing kuat, bisa ditekuk nganti 120 °, lan bisa dibentuk dadi bentuk apa wae (silinder, gelombang, dering, bunder, heteroseksual, lsp.)

2. Nganggo instalasi adsorpsi magnetik sing kuat, adsorpsi langsung, instalasi lan pangopènan sing luwih trep.Awak kothak diilangi, beban struktur dikurangi, lan biaya dikurangi kanthi efektif.Dhukungan lantai-ngadeg, hanging, ditempelake, hoisting lan cara instalasi liyane

3. Nggunakake modul nyedhot Magnetik, arah kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun bisa diatur dening terjemahan modul;kanthi muter kolom magnetik, dhuwur bisa diatur, saéngga nyetel flatness kabeh awak layar


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Apa sebabe layar LED ireng kabeh?
Ing proses nggunakake sistem kontrol, kita sok-sok nemokke kedadean sing layar LED wis rampung ireng.Fenomena sing padha bisa disebabake dening macem-macem alasan sing beda-beda, lan malah proses blackening layar bisa beda-beda saka operasi menyang operasi utawa saka lingkungan menyang lingkungan.Contone, bisa dadi ireng sanalika diuripake, bisa dadi ireng sajrone proses loading, utawa bisa dadi ireng sawise dikirim, lsp.
1. Mangga priksa manawa kabeh hardware kalebu sistem kontrol wis powered ing bener.(+5, aja mbalikke utawa salah)
2. Priksa lan konfirmasi maneh lan maneh apa kabel serial digunakake kanggo nyambungake controller ngeculke utawa tiba mati.
3. Priksa lan konfirmasi manawa layar LED lan papan distribusi HUB disambungake menyang kertu kontrol utama disambungake kanthi rapet lan dipasang mundur.
2. Apa alesan kanggo garis padhang kanggo sawetara detik nalika layar tampilan LED mung powered utawa gambar layar dadi burem?
Sawise pengontrol layar disambungake kanthi bener menyang komputer, papan distribusi HUB lan layar, perlu kanggo nyedhiyakake daya + 5V kanggo pengontrol supaya bisa digunakake kanthi normal (ing wektu iki, ora langsung nyambung menyang voltase 220V).Garis padhang utawa "layar burem" katon sawetara detik, yaiku fenomena tes normal, ngelingake pangguna yen layar bakal mbukak lan bisa digunakake kanthi normal.Ing 2 detik, fenomena kasebut bakal diilangi kanthi otomatis, lan layar bakal mlebu ing kahanan kerja normal.
3. Alesan ngapa kabeh layar papan unit ora padhang lan surem
1. Priksa kanthi visual apa kabel sambungan daya, kabel 26P ing antarane papan unit lan lampu indikator modul daya normal.
2. Gunakake multimeter kanggo nyoba apa papan unit utama duwe voltase normal, banjur nyoba apa output voltase saka modul daya utama normal.Yen ora, dianggep modul daya ala.
3. Nalika voltase saka modul sumber daya kurang, nyetel fine-tuning (fine-tuning saka modul daya cedhak lampu indikator) kanggo nggawe voltase tekan standar.
4. Apa sebabe gagal mbukak utawa komunikasi?
Alasan kegagalan komunikasi lan gagal loading kira-kira padha, sing bisa uga disebabake dening alasan ing ngisor iki.Mangga mbandhingake item sing kadhaptar karo operasi:
1. Priksa manawa hardware sistem kontrol diuripake kanthi bener.
2. Priksa lan konfirmasi manawa kabel serial sing digunakake kanggo nyambungake pengontrol minangka kabel lurus, dudu kabel silang.
3. Priksa lan konfirmasi sing kabel port serial utuh lan loro ends ora ngeculke utawa Mudhun.
4. Pilih model produk sing bener, cara transmisi sing bener, nomer port serial sing bener, tingkat transmisi serial sing bener miturut piranti lunak kontrol tampilan LED lan kertu kontrol sing sampeyan pilih, lan nyetel kanthi bener miturut diagram switch DIP sing kasedhiya ing Kontrol piranti lunak bit alamat lan tingkat transfer serial ing hardware sistem.
5. Priksa manawa tutup jumper ngeculake utawa tiba;yen tutup jumper ora ngeculake, priksa manawa arah tutup jumper bener.
6. Yen isih gagal mbukak sawise pengawasan lan koreksi ing ndhuwur, gunakake multimeter kanggo mriksa manawa port serial komputer sing disambungake utawa hardware sistem kontrol rusak, kanggo konfirmasi manawa kudu bali menyang pabrikan komputer utawa kontrol. sistem.Priksa bali hardware.

proyek

paramèter

Tetembungane

PARAMETER DASAR

pitch piksel 1,875 mm _  
struktur piksel 1R1G1B  
Kapadhetan piksel 284444 / m2  
Resolusi modul 128 (W)* 64 (H)  
Ukuran modul 24 0mm * 12 0mm  

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe  
padhange imbangan putih ≥700 cd/㎡  
suhu werna 3200K-9300K luwes  
Sudut pandang horisontal ≥ 140°  
sudut pandang vertikal ≥ 120°  
Jarak sing katon ≥3 meter  
Keseragaman padhang ≥97%  
Kontras ≥3000:1  

KINERJA PENGOLAHAN

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3  
grayscale 65536  
kontrol jarak Kabel jaringan: 100 meter, serat optik: 10 kilometer  
mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur  
pigura tingkat ≥ 60HZ  
refresh rate ≥ 1920 Hz  
cara kanggo ngontrol Sinkronisasi  
Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless  

KINERJA OPERASI

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam  
Urip khas 50.000 jam  
Kelas perlindungan IP20  
kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃  
Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi  
Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃  

PARAMETER ELEKTRIK

Tegangan operasi DC 4.2-5V  
Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz  
konsumsi daya maksimum 650W / ㎡  
konsumsi daya rata-rata 260W / ㎡  

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita