• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

Papan reklame lampu jalan sing dipimpin ruangan ruangan

Papan reklame lampu jalan sing dipimpin ruangan ruangan

Katrangan singkat:

Kothak layar kutub lampu LED nganggo materi kothak lan desain wangun sing unik, tampilane prasaja lan elegan, wujude novel lan apik, lan permukaan kothak kasebut anti-karat.Kajaba iku, modul standar digunakake kanggo ngumpul, lan lumahing lampu wis glued lan anti banyu, kang kebak nggunakake lingkungan ruangan.Wiwit dipasang ing kutub lampu, supaya bisa digabungake kanthi sampurna karo kutub lampu, struktur instalasi khusus dirancang, proses instalasi gampang lan cepet, lan pangopènan trep.

Kajaba iku, layar kutub cahya adhedhasar sistem kontrol cerdas, sing bisa ngontrol layar kutub lampu LED terminal, cocog kanggo sistem Windows, Android, IOS, kanthi sumber daya remot, mateni, ngalih wektu, sinkronisasi layar digital, sensing cahya sekitar, ngawasi lingkungan nyata-wektu (suhu, asor, kacepetan angin, arah angin, gangguan, PM2.5, PM10), lsp.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Cara instalasi lan pangopènan tampilan LED ruangan
Ayo uga nuduhake cara pangopènan lan penguatan papan reklame LED ruangan:

1. Cara ekspansi pondasi: Kanthi nyetel pager beton utawa pager beton sing dikuatake, area pondasi ngisor papan reklame LED ruangan tambah, lan pemukiman pondasi sing ora rata sing disebabake dening area ngisor cilik lan bantalan sing ora cukup. kapasitas pondasi papan reklame diganti.

2. Metode pit underpinning: Beton diwutahake langsung sawise ngeduk jugangan ing ngisor pondasi underpinned.

3. Metode pile underpinning: cara nguatake pondasi kanthi nyetel macem-macem jinis tumpukan kayata kolom tekanan statis, tumpukan dorong, lan tumpukan tumpukan ing sisih ngisor utawa loro-lorone pondasi papan reklame.

4. Grouting cara underpinning: Ing slurry kimia nyuntikaken menyang madegé roto-roto, lan lemah ngeculke asli utawa retak sing cemented lan solidified liwat slurry, supaya minangka kanggo nambah kapasitas prewangan saka madegé lan entuk efek anti banyu lan impermeability.

Koreksi defleksi yaiku nggunakake cara gawean kanggo nggawe operasi miring mbalikke pondasi miring, supaya bisa nggayuh tujuan mbenerake miring papan reklame LED ruangan.Ana rong cara sing umum digunakake kanggo mbenerake pondasi papan reklame ruangan:

1. Cara koreksi kebangkrutan dipeksa: njupuk langkah-langkah kanggo nyegah subsidence ing sisih siji pondasi papan reklame LED ruangan kanthi pemukiman luwih akeh, lan njupuk langkah-langkah pendaratan sing dipeksa ing sisih liyane.Cara pendaratan paksa kalebu: ngemot ingot utawa watu baja, mbangun balok kantilever, ngeduk lemah kanggo pendaratan paksa, lan injeksi banyu kanggo koreksi penyimpangan.

2. Lifting cara rectification: Ing bagean ngendi madegé papan reklame kepekso duwe pemukiman gedhe, nyetel jumlah ngangkat saben bagean saka papan reklame supaya muter ing sadawane titik tartamtu utawa garis lurus tartamtu kanggo entuk tujuan mulihake. posisi asline.

Minangka wakil khas aplikasi tampilan LED ruangan, papan reklame LED ruangan cocok kanggo akeh lapangan amarga gampang pangopènan, hemat energi, operasi stabil lan dipercaya.Sejatine, ana akeh wangun tampilan LED umum, nanging ora ketompo kang siji, expression werna apik sesawangan ayu ing kutha rame.

Kanggo nggunakake papan reklame ruangan kanthi apik, instalasi lan debugging penting.Kanggo personel construction technical, ngerti skills construction ruangan lan pangopènan layar iklan èfèktif ningkataké promosi iklan bisnis lan panyebaran informasi, lan iku uga perlu kanggo personel construction technical dadi menowo khusus, ana papat langkah ing instalasi. saka papan reklame ruangan tampilan elektronik LED: diselidiki situs, construction peralatan, instalasi, lan commissioning.

Kaping pisanan, kita kudu nindakake survey lapangan miturut kahanan sing nyata.Khusus, sadurunge tampilan LED ruangan dipasang, kudu diuji miturut lingkungan tartamtu, topografi, sawetara radiasi sing padhang, keterterimaan padhang lan paramèter liyane.Panglima ngleksanakake rencana hoisting terpadu kanggo mesthekake yen peralatan bisa digunakake normal lan stabil.Kahanan sing beda-beda dianggep beda, supaya bisa nggunakake cara sing luwih cocok.

Kapindho, sawise rencana tartamtu ditemtokake miturut asil penyelidikan ing situs, kita bakal nindakake pambangunan peralatan LED.Kanggo pambangunan sawetara papan reklame LED ruangan, kita kudu mbedakake antarane layar pariwara tembok, layar pariwara gantung lan layar pariwara atap.Ing instalasi nyata, crane lan hoists kudu digunakake kanggo hosting segmented miturut jarak lan dhuwur, lan ing wektu sing padha, personel ndhuwur kudu kerjo bareng karo saben liyane.Ana proses instalasi lan panggunaan sing luwih apik kanggo layar iklan LED kanggo operasi dhuwur.Sajrone proses konstruksi, safety lan operasi olahan minangka syarat pisanan.

Sawise maneh, sawise konstruksi rampung, kanggo entuk efek transmisi sing paling apik, kita uga kudu debug sawetara radiasi sing padhang.Amarga kisaran radiasi sing beda, sudut pandang layar tampilan LED uga beda.Karya instalasi tetep saka layar tampilan LED ruangan kudu digawa metu miturut kemampuan acceptance lapangan lan sawetara amba ndeleng biasanipun, supaya minangka kanggo mesthekake yen saka saben amba, sampeyan bisa ndeleng padhange normal lan padhange.Gambar imbang, informasi subtitle, amba ndeleng gedhe lan padhange cocok bisa nggedhekake keuntungan.

Pungkasan, supaya bisa dikirim kanthi lancar, kita kudu nindakake pengawasan lan pangopènan tindak lanjut.Pengujian sakteruse kalebu akeh wilayah, kayata waterproofing tampilan LED, lapisan boros panas, lapisan anti banyu tampilan LED, area pelindung udan ing layar tampilan, papan boros panas ing sisih loro, garis sumber daya, lan sapiturute. Komponen dhasar iki minangka stabilitas kabeh.Tampilan sing dipimpin grafis sing apik.Mesthi, pangopènan teknis mengko uga penting banget.Kita kudu nindakake manajemen terpadu lan pangopènan kanggo bagean kasebut.Nalika prodhuk wis rusted, boten stabil utawa rusak, iku kudu diganti ing wektu kanggo mesthekake nggunakake aman kabeh tampilan.

proyek

paramèter

Tetembungane

 

PARAMETER DASAR

pitch piksel 2.5mm _

 

struktur piksel 1R1G1B

 

Kapadhetan piksel 160000 / m2

 

Resolusi modul 128 (W)* 64 (H)

 

Ukuran modul 320mm * 160mm _

 

 

 

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe

 

padhange imbangan putih ≥ 5 0 00cd/㎡

 

suhu werna 3200K-9300K luwes

 

Sudut pandang horisontal ≥ 120°

 

sudut pandang vertikal ≥ 120°

 

Jarak sing katon ≥8 meter

 

Keseragaman padhang ≥97%

 

Kontras ≥ 5 000:1

 

 

 

PARAMETER PROSES

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3

 

grayscale 16 bit

 

kontrol jarak Kabel Ethernet Gigabit: 100 meter, Serat optik: 10 kilometer

 

mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur

 

pigura tingkat ≥ 60HZ

 

refresh rate ≥ 1920 Hz

 

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi

 

Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless

 

 

PARAMETER OPERASI

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam

 

Urip khas 50.000 jam

 

Kelas perlindungan Ngarep IP65, mburi IP43

 

kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃

 

Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi

 

Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃

 

 

PARAMETER ELEKTRIK

Tegangan operasi DC 5V

 

Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz

 

konsumsi daya maksimum 8 5 0W/ ㎡

 

konsumsi daya rata-rata 350W / ㎡

 

 

1 (2)
1 (3)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (10)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita