• 3e786a7861251115dc7850bbd8023af
  • 500x500zuling

led tampilan p3.91full color digital elektronik

led tampilan p3.91full color digital elektronik

Katrangan singkat:

Apa spesifikasi sing digunakake kanggo tampilan LED njero ruangan?

Ana sawetara spesifikasi tampilan LED: spesifikasi model, spesifikasi ukuran modul, lan spesifikasi ukuran sasis.Kene kita utamané pirembagan bab model lan specifications digunakake ing njero ruangan mimpin layar tampilan, amarga modul lan lemari kabeh ing proses nggawe plans, lan pilihan sing paling apik adhedhasar rasio ukuran tampilan.

Tampilan LED njero ruangan utamane nggunakake P1.9, P1.8, P1.6, P1.5, P1.2, P0.9, lan liya-liyane, lan industri nyebutake tampilan LED pitch cilik ing ngisor p2.

Napa tampilan LED nada cilik digunakake ing njero ruangan?Amarga nalika ndeleng ing jero ruangan kanthi jarak sing cedhak, gambar ing layar kudu cetha lan padhange ora dhuwur banget.Nanging, model P3 lan ndhuwur konvensional duwe padhang dhuwur lan digunakake ing jero ruangan.Yen sampeyan nonton kanggo dangu, iku gampang kanggo nimbulaké lemes visual, supaya iku ora cocok..Kajaba iku, tampilan LED digawe saka manik lampu individu.Sing luwih gedhe model, sing luwih kuat graininess.Nalika P3 diamati ing jarak sing cedhak, graininess wis bisa dirasakake kanthi jelas.Sing liyane sing katon ing, sing kuwat graininess.


Detail Produk

Tag produk

1 (1)

Apa spesifikasi sing digunakake kanggo tampilan LED njero ruangan?

Ana sawetara spesifikasi tampilan LED: spesifikasi model, spesifikasi ukuran modul, lan spesifikasi ukuran sasis.Kene kita utamané pirembagan bab model lan specifications digunakake ing njero ruangan mimpin layar tampilan, amarga modul lan lemari kabeh ing proses nggawe plans, lan pilihan sing paling apik adhedhasar rasio ukuran tampilan.

Tampilan LED njero ruangan utamane nggunakake P1.9, P1.8, P1.6, P1.5, P1.2, P0.9, lan liya-liyane, lan industri nyebutake tampilan LED pitch cilik ing ngisor p2.

Napa tampilan LED nada cilik digunakake ing njero ruangan?Amarga nalika ndeleng ing jero ruangan kanthi jarak sing cedhak, gambar ing layar kudu cetha lan padhange ora dhuwur banget.Nanging, model P3 lan ndhuwur konvensional duwe padhang dhuwur lan digunakake ing jero ruangan.Yen sampeyan nonton kanggo dangu, iku gampang kanggo nimbulaké lemes visual, supaya iku ora cocok..Kajaba iku, tampilan LED digawe saka manik lampu individu.Sing luwih gedhe model, sing luwih kuat graininess.Nalika P3 diamati ing jarak sing cedhak, graininess wis bisa dirasakake kanthi jelas.Sing liyane sing katon ing, sing kuwat graininess.

Alesan kenapa tampilan sing dipimpin dipérang dadi ruangan ruangan lan njero ruangan amarga padhange ora bisa nyukupi standar ruangan nalika model ing ngisor P2;Ndeleng close-up;Katelu, amarga lingkungan sing beda-beda, konfigurasi sing dibutuhake uga bakal beda-beda, ruangan ruangan kudu nduweni perlindungan sing apik: shockproof, anti banyu, moistureproof, anti-listrik, boros panas;

Proyek

paramèter

Tetembungane

 

PARAMETER DASAR

pitch piksel 3,91 mm

 

struktur piksel 1R1G1B

 

Kapadhetan piksel 65544 / m2

 

Resolusi modul 64 (W)* 64 (H)

 

Ukuran modul 250mm * 250mm

 

Ukuran kothak 500mm * 500mm

die casting

 

 

PARAMETER OPTIK

Titik tunggal luminance, koreksi kromatisitas duwe

 

padhange imbangan putih ≥ 1000cd/㎡

 

suhu werna 3200K-9300K luwes

 

Sudut pandang horisontal ≥ 120°

 

sudut pandang vertikal ≥ 120°

 

Jarak sing katon ≥9m

 

Keseragaman padhang ≥97%

 

Kontras ≥3000:1

 

 

 

Kinerja pangolahan

Bit pangolahan sinyal 16 bit * 3

 

grayscale 16 bit

 

kontrol jarak Kabel Ethernet Gigabit: 100 meter, Serat optik: 10 kilometer

 

mode drive IC driver sumber arus konstan skala abu-abu dhuwur

 

pigura tingkat ≥ 60HZ

 

refresh rate ≥1920 Hz

 

cara kanggo ngontrol Sinkronisasi

 

Range pangaturan padhang 0 kanggo 100 imbuhan stepless

 

 

Parameter operasi

Wektu kerja terus-terusan ≥72 jam

 

Urip khas 50.000 jam

 

Kelas perlindungan IP20

 

kisaran suhu kerja -20 ℃ nganti 50 ℃

 

Kisaran kelembapan operasi 10 % - 80% RH non-kondensasi

 

Kisaran suhu panyimpenan -20 ℃ nganti 60 ℃

 

 

Parameter listrik

Tegangan operasi DC 5V

 

Keperluan Daya AC: 220×(1±10%)V, 50×(1±5%)Hz

 

konsumsi daya maksimum 70 0W/㎡

 

konsumsi daya rata-rata 260W / ㎡

 

 

1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

1 (8)

1 (10)

1 (11)

1 (12)

1 (13)

1 (14)

1 (15)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita